Cluj: Marea greşeală comisă de Dan Petrescu în derby, dezvăluită de Miriuţă: “Cu alte echipe puteai face asta, dar nu cu FCSB”

Updated on martie 20, 2018 Fostul antrenor al CFR-ului, Vasile Miriuţă, consideră că Dan Petrescu a făcut o greşeală în momentul în care a preferat să se retragă în apărare, la 1-0 contra FCSB.

“Dacă faci pasul înapoi contra unei echipe a FCSB-ului cu jucători de asemenea valoare… Cu alte echipe, dacă faci pasul înapoi, poţi câştiga cu 1-0, dar într-un astfel de meci îţi poţi pierde concentrarea în ultimul minut şi uite ce se întâmplă. Pentru că FCSB-ul are foarte mulţi jucători de valoare! Poţi să te aperi 90 de minute extraordinar, cum s-a apărat CFR-ul, şi să primeşti gol”, a explicat Vasile Miriuță, citat de prosport.ro

Cluj: Marea greşeală comisă de Dan Petrescu în derby, dezvăluită de Miriuţă: "Cu alte echipe puteai face asta, dar nu cu FCSB" 1

Miriuţă spune că filosofia lui e cu mult diferită de a lui Petrescu, dar şi că îl are ca model pe Jurgen Klopp, managerul neamţ al lui Liverpool: “CFR este echipa de pe primul loc, Dan (n.red – Dan Petrescu) are filosofia lui, eu joc altfel. Mie îmi place jocul ofensiv, am dat patru goluri şi am luat trei. Îmi place Jurgen Klopp de exemplu.

Am pierdut multe jocuri aşa, dar am şi câştigat multe în felul acesta. Ăsta e însă stilul lui Dan Petrescu, filosofia lui câştigătoare”, a mai declarat Miriuţă.

error: Content is protected !!