Cluj: Juristul devine antrenor! Cum vor Dan Petrescu și CFR să dribleze regulamentul la derby-ul cu FCSB

Updated on martie 13, 2018 Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, este suspendat pentru meciul de duminică cu FCSB.

Regulamentul e foarte strict şi nu-i permite unui antrenor cu o astfel de sancţiune să intre în contact cu jucătorii, dar nici prezenţa la vestiare înainte şi în pauza jocului.

Cluj: Juristul devine antrenor! Cum vor Dan Petrescu și CFR să dribleze regulamentul la derby-ul cu FCSB 1

Petrescu s-a aflat în aceeaşi situaţie şi la partida cu FCSB din turul campionatului regulat, tot de pe teren propriu. “Bursucul” primise două etape de suspendare după eliminarea din meciul cu Craiova, însă la disputa cu Dică şi compania a găsit metode prin care să ofere indicaţii elevilor săi.

I-a fost pusă la dispoziţie o încăpere a stadionului, cu vedere spre teren. Acolo au stat doar el şi Marius Bilaşco, unul dintre oficialii formației ardelene. Bilaşco era la telefon conectat non-stop cu o altă persoană din club, care stătea fix deasupra băncii de rezerve a gazdelor. Cine era persoana respectivă? Ioan Ivaşcu, juristul firmei ce administrează CFR Cluj, scrie gsp.ro

Mai departe, acesta îi transmitea secundului Valeriu Bordeanu toate consideraţiile tactice pe care le auzea în cască, iar fostul fundaş stânga al Stelei le oferea, la rândul său, fotbaliştilor.

Ivaşcu e de 6 ani juristul CFR-ului și e recunoscut în club ca fiind omul de încredere al preşedintelui Iuliu Mureşan. Măcar teoretic, prin natura funcţiei pe care o ocupă în club, el ar fi primul care ar trebui să interpreteze regulamentul şi sancţiunea lui Petrescu şi să fie împotriva unor practici prin care antrenorul să nu respecte interdicţiile ce rezultă dintr-o suspendare dictată de Comisia de Disciplină.

error: Content is protected !!