Cluj. Gigi Becali: „Dan Petrescu e posibil să ajungă antrenorul Stelei. Dar când va ajunge îi pun clauză în contract”:

Updated on martie 12, 2018 Patronul celor de la FCSB a afirmat că există șanse ca Dan Petrescu să ajungă în viitor pe banca echipei lui, deși i-a aruncat imediat apoi vorbe grele antrenorului.

“Dan Petrescu e posibil să ajungă antrenorul Stelei. Dar când va ajunge îi pun clauză în contract: la prima înjurătură la adresa unui jucător de-al meu, îl dau afară! Nu e normal să jignească oamenii în halul ăsta. Sau dacă înjură arbitrii de morți cum o face el. El nu-i înjură pe ăia care ar putea să-l bată”, a declarat Becali, citat de gsp.ro

Cluj. Gigi Becali: „Dan Petrescu e posibil să ajungă antrenorul Stelei. Dar când va ajunge îi pun clauză în contract”: 1

“El înjură pe toată lumea de familie pe acolo! Când nu primește penalty la mișto, zice că a venit în România pentru că el e mare: .

El înjura de morți și de familie, dar pe el să nu-l elimine, că el e Dan Petrescu! Așa cum îi injură pe jucători, să-i înjure și pe arbitri, că sunt ai lui. Ia pleacă, bă, Dan Petrescu din România, dacă nu îți convine! Înjuri tu pe toată lumea! Nu s-a mai pomenit un om atât de obraznic”.

error: Content is protected !!