Cluj: Dan Petrescu și-a aflat pedeapsa după scandalul de la meciul cu CSM Poli Iași

Updated on martie 21, 2018 Dan Petrescu și-a aflat pedeapsa, după scandalul de la meciul dintre CFR Cluj și CSM Poli Iași, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul a primit o suspendare de două etape, din care a ispășit una, la întâlnirea cu FCSB, și o amendă în valoare de 6.100 de lei.

Arbitrul Iulian Călin, cel care a condus meciul dintre CFR Cluj și CSM Poli Iași, a fost și el audiat la ședința de miercuri a Comisiei de Disciplină, pentru a confirma ceea ce a trecut în raportul întocmit la finalul partidei. Audierea lui a avut loc înainte de pronunțarea verdictului în cazul lui Dan Petrescu, informează digisport.ro

Cluj: Dan Petrescu și-a aflat pedeapsa după scandalul de la meciul cu CSM Poli Iași 1

Al doilea meci pe care Dan Petrescu va fi obligat să îl privească din tribune este cel cu CS Universitatea Craiova, programat sâmbătă, 31 martie, la ora 20:45.

Dan Petrescu a fost eliminat în finalul partidei dintre CFR și CSM Poli Iași, după ce a protestat vehement la o fază la care Valentin Costache a fost lovit în plină figură de Gabriel Bosoi, într-un duel aerian. “Principalul” clujenilor a fost trimis în tribune în minutul 87, la scorul de 1-1, de arbitrul Iulian Călin.

Petrescu a fost eliminat de pe bancă de două ori în acest sezon, de fiecare dată pentru proteste la adresa arbitrajului și de fiecare dată s-a întâmplat înaintea unui meci cu FCSB.

error: Content is protected !!