Cluj: Conducerea CFR-ului a reacționat după ce FCSB a acuzat limbajul lui Petrescu: “Asta vrei să-mi spui?”

Updated on martie 13, 2018 Fostul jucător al lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni, actual scouter la CFR Cluj, Marius Bilașco, a vorbit despre scandalul început de cei de la FCSB, care l-au luat în vizor pe antrenorul ardelenilor.

Bilașco crede că limbajul folosit de Petrescu nu este o problemă și vede doar o încercare a FCSB-ului de a destabiliza lucrurile la echipa ardeleană înaintea meciului direct.

Cluj: Conducerea CFR-ului a reacționat după ce FCSB a acuzat limbajul lui Petrescu: "Asta vrei să-mi spui?" 1

“E subiectul ăsta fierbinte, iar FCSB vrea să-l amplifice, are tot interesul. Normal, pentru că nu au motive să pună presiune din altă parte, pentru problema arbitrajului am clarificat-o că vor avea ce arbitri vor ei. Vor români, pentru noi e OK. Vor străini, e OK.

Condiţia e să fie din campionatele de top. Nu propunerile care au fost pe la ligă de prin Serbia, Israel. Încearcă să destabilizeze găsind tot felul de motive şi un motiv ar fi Dan Petrescu, că altceva…”,a spus Bilașco, citat de gsp.ro

„La fotbal se înjură. Vrei să-mi spui tu că cei de la Steaua nu înjură? Steaua, tot timpul înaintea meciului noastru, a găsit în tur arbitrajul, acum l-a găsit pe Dan Petrescu să pună presiune. O să ne aşteptăm să iasă şi mai multe mizerii”, a mai spus acesta.

error: Content is protected !!