Cluj: Ce alegi? Aqua Park sau parc în zona actualei Bazei sportive Gheorgheni? Adrian Dohotaru: „Nu se poate și parc și aqua-parc și parc-are pentru că nu avem la dispoziție sute de hectare, cum spune Boc …”

Updated on martie 19, 2018 Primarul Emil Boc a anunțat recent că Primăria intenționează să construiască un Aqua Park și să amenajeze un parc în zona actualei Bazei sportive Gheorgheni. Deputatul Adrian Dohotaru spune că nu este loc pentru amândouă. Astfel, Clujul va avea parte de cel mai dur „război” ecologic pentru un parc. Tu ce dorești acolo, parc sau Aqua park?

Pe Facebook, Adrian Dohotaru a scris: „Nu se poate și parc și aqua-parc și parc-are pentru că nu avem la dispoziție sute de hectare, cum spune Boc. Întâlnirea pe care am moderat-o la Cărturești a fost bună și ca plan de lucru.

Cluj: Ce alegi? Aqua Park sau parc în zona actualei Bazei sportive Gheorgheni? Adrian Dohotaru: „Nu se poate și parc și aqua-parc și parc-are pentru că nu avem la dispoziție sute de hectare, cum spune Boc ...” 1

Deja am cerut o audiență la primarul Emil Boc și la viceprimarul Dan Tarcea. Adrian Costina din proaspăta asociație Societate Organizată Sustenabil – SOS, lansată în librărie, prezintă azi la ședința de consiliu local de ce trebuie să avem o dezbatere publică pe subiectul Parcului Est.

Urmează interviuri, info despre avifauna zonei și acțiuni în parc ca să înțelegem mai bine de ce vrem cel mai amplu spațiu public al Clujului”.

Adrian Dohotaru a revenit pe Facebook: „25 de oameni ne-am plimbat azi prin propunerea de Parc Est, prin stufăriș de aproape 3 metri înălțime. La 30 de metri de noile gunoaie am văzut 3-4 căprioare. Senzația mea este că că aceste zone sunt lăsate intenționat în paragină ca să se activeze mitul investitorului salvator”.

SOS Parcul Est:  „Vrem verde, nu gunoaie. 25 de iubitori de natură ne-am plimbat duminică prin propunerea de Parc Est, cel mai mare spațiu public al Clujului. Câțiva amatori de fotografie ghidați de Adrian Dohotaru și Adrian Costina membrii SOS, dar și de fotograful Radu Sălcudean am făcut un tur al lacurilor, unde am admirat căprioarele, dar ne-am enervat să vedem mai multe gunoaie aruncate ilegal.

Cluj: Ce alegi? Aqua Park sau parc în zona actualei Bazei sportive Gheorgheni? Adrian Dohotaru: „Nu se poate și parc și aqua-parc și parc-are pentru că nu avem la dispoziție sute de hectare, cum spune Boc ...” 2 Cluj: Ce alegi? Aqua Park sau parc în zona actualei Bazei sportive Gheorgheni? Adrian Dohotaru: „Nu se poate și parc și aqua-parc și parc-are pentru că nu avem la dispoziție sute de hectare, cum spune Boc ...” 3 Cluj: Ce alegi? Aqua Park sau parc în zona actualei Bazei sportive Gheorgheni? Adrian Dohotaru: „Nu se poate și parc și aqua-parc și parc-are pentru că nu avem la dispoziție sute de hectare, cum spune Boc ...” 4 Cluj: Ce alegi? Aqua Park sau parc în zona actualei Bazei sportive Gheorgheni? Adrian Dohotaru: „Nu se poate și parc și aqua-parc și parc-are pentru că nu avem la dispoziție sute de hectare, cum spune Boc ...” 5

Am făcut o sesizare către Garda de Mediu și către Primărie. Am văzut și cum se dezvoltă imobiliar zona în jurul parcului propus, de accea am zis de ce un parc liniștit, conectat la cele deja create, e mai potrivit decât un aquapark privat, zgomotos. SOS continuă ideea Parcului Est”.

error: Content is protected !!