Cluj: 2.511 apartamente vor fi reabilitate termic cu bani europeni. Ce spune primarul Emil Boc:

Updated on martie 23, 2018 Primarul Emil Boc a anunțat joi că 2,511 apartamente vor fi reabilitate termic cu bani europeni.

Pe Facebook, primarulEmil Boc a scris: „58 de blocuri cu 2.511 apartamente: Primăria Cluj-Napoca este prima în Regiunea Nord-Vest la depunerea proiectelor europene pentru reabilitarea termică a blocurilor, iar regiunea N-V este pe primul loc în România la aceste finanțări europene.

Cluj: 2.511 apartamente vor fi reabilitate termic cu bani europeni. Ce spune primarul Emil Boc: 1

Până la sfârșitul lunii februarie, Primăria municipiului Cluj-Napoca a depus la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest 10 proiecte de finanțare, pentru reabilitarea termică a unui număr de 2511 apartamente, care provin din 58 de blocuri din oraș. Valoarea totală a proiectelor depuse este de peste 13 milioane de euro.

Din această sumă, 60% este acoperită de către Uniunea Europeană, 25% va fi suportată de către asociațiile de proprietari, iar restul de 15 % de către Primăria municipiului Cluj-Napoca.

În acest moment, proiectele se află în etapa de evaluare tehnică, urmând ca lunile viitoare să fie demarate licitațiile pentru execuția lucrărilor. Finalizarea lucrărilor va fi realizată în cursul anului următor”.

error: Content is protected !!