Aeroportul Cluj. Tibi Ușeriu se întoarce acasă, în România. Îl aștepți pe aeroport? Tasuleasa Social: „Vine, vine,vine!!! În urma numeroaselor întrebări și solicitări, anunțăm în această postare ora și locul în care Tibi ajunge acasă ..”

Updated on martie 20, 2018 Tibi Ușeriu se întoarce acasă. El va ateriza, ca de obicei, pe Aeroportul din Cluj. Tibi Ușeriu a câștigat pentru a treia oară, consecutiv, ultramaratonul de la Polul Nord. Clujenii au onoarea de a-l aștepta pe aeroport.

Pe Facebook,Tasuleasa Social a scris: „Vine, vine,vine!!! În urma numeroaselor întrebări și solicitări, anunțăm în această postare ora și locul în care Tibi ajunge acasă, în țară. El se simte mai bine și vă transmite tuturor salutări și mulțumiri pentru tot!

Aeroportul Cluj. Tibi Ușeriu se întoarce acasă, în România. Îl aștepți pe aeroport? Tasuleasa Social: „Vine, vine,vine!!! În urma numeroaselor întrebări și solicitări, anunțăm în această postare ora și locul în care Tibi ajunge acasă ..” 1
Va ajunge la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, cu zborul din Londra, la ora 00:35 in data de 22.03.2018, adică miercuri spre joi.
Îl așteptăm cu bucurie și entuziasm!”

 

Înainte de ultramaratonul de la Polul Nord, câștigat a treia oară, Tiberiu Useriu a explicat de ce concurează: „De ce? Pentru ca suntem vii si putem.
Faptul că suntem liberi să facem aşa ceva reprezintă un privilegiu nemaipomenit. Loc de întors nu‑i. Drumul cel adevărat stă mereu înainte. Să‑l alergăm aşadar, cu bucurie şi curaj. Cât?

Toți paşii, unul câte unul. Până unde? Până la capăt, normal”.

error: Content is protected !!