Accident Cluj: Un alt Pieton lovit pe trecere, șoferul a fugit de la locul faptei

Updated on martie 9, 2018 Joi seara, un pieton a fost lovit pe trecere pe strada Primăverii din Cluj-Napoca. Șoferul care a acroșat pietonul cu mașina era sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii care s-au deplasat pe strada Primăverii, au găsit la locul accidentului o persoană care a fost acroșată de un autoturism, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

Potrivit polițiștilor, șoferul nu mai era la locul accidentului. Pietonul a fost investigat de către personalul medical la faţa locului, dar a refuzat să fie transportat la spital, informează citynews.ro.

Accident Cluj: Un alt Pieton lovit pe trecere, șoferul a fugit de la locul faptei 1

Conform oamenilor legii, șoferul implicat în accident, un bărbat de 42 de ani, din Floreşti, a revenit la locul accidentului, iar polițiștii au constatat că acesta se afla sub influenața alcoolului.

Conform IPJ Cluj, bărbatul avea o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost prelevate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Un bărbat a fost lovit vineri pe trecerea de pietoni de un Taxi, în Mănăștur, tot pe strada Primăverii.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Bobì Țză a postat o fotografie cu mesajul: „Posibil pieton lovit pe trecere 09:17 Manastur”

Accident Cluj: Un alt Pieton lovit pe trecere, șoferul a fugit de la locul faptei 2

Vlaicu Cosmin: Două echipaje de poliție și o ambulanță pe Primăverii, un taxi oprit pe banda doi pe trecerea de pietoni. se dirijează circulația. nu am vazut victime pe trecere

Andron Danut Era in masina de taxi, pe bancheta

Rusu Mihai Este al doilea in 24 de ore tot pe aceeasi trecere

Feher Sandor-Attila Nu s-ar fi intamplat nimic daca pietonul s-ar fi oprit si ar fi asteptat pana cand este vazut de catre conducatorii autoturismelor. Daca sarim pe trecere si nu ne uitam stanga-dreapta, putem ajunge in mormant chiar daca noi aveam dreptate/prioritate. Parcarea langa trecere este o problema mare in zona respectiva.

Gabriel Covaci Sunt unii oameni care is chiar nesimtiti. Nici macar nu se uita cand trec strada. Intr-adevar, ai prioritate ca si pieton pe trecere, dar asta nu inseamna ca nu poti “arunca” un ochi.

Oros Bogdan: Accident manastur.

Accident Cluj: Un alt Pieton lovit pe trecere, șoferul a fugit de la locul faptei 3

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!