Accident Cluj: Norocul vieții pentru o șoferiță. Autoturism lovit de tren, pe trecere la nivel cu calea ferată, Dezmir. „Respectați crucea sfântului Andrei și semnul Stop la trecerile de nivel cu calea ferata , opriți și vă asigurați … viața are prioritate … A lovit doar …”

Updated on martie 27, 2018 O mașină a fost lovită azi de un tren pe calea ferată, în localitatea Dezmir. Din fericire femeia care se afla la volan a scăpat doar cu câteva contuzii.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Cristian-Claudiu David a postat o fotografie cu mesajul: „Accident la trecere de nivel cu calea ferată , sat Sinnicoara …o victimă , conștientă …au sosit smurd , domnilor si doamnelor conducători auto..botul mașinii și a întors o .

Accident Cluj: Norocul vieții pentru o șoferiță. Autoturism lovit de tren, pe trecere la nivel cu calea ferată, Dezmir. „Respectați crucea sfântului Andrei și semnul Stop la trecerile de nivel cu calea ferata , opriți și vă asigurați ... viața are prioritate ... A lovit doar ...” 1

Mașina femeii s-a oprit brusc, iar în impactul extrem de puternic garnitura a aruncat-o de pe șine, informează stirileprotv.ro

Martorii povestesc că femeia a oprit la trecerea de cale ferată semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, tocmai ca să se asigure. Nu a văzut însă trenul și a încercat să traverseze – moment în care motorul i s-a oprit.

Martor: “Doamna a venit din curbă și s-a asigurat, iar când a vrut să treacă calea i-a murit motorul și nu a mai putut să facă nimic. Nu era rănită tare.”

Femeia a fost transportată în stare de șoc la spital, însă medicii dau asigurări că viața ei nu a fost pusă în pericol. Imediat în zonă au ajuns și anchetatorii.

Accident Cluj: Norocul vieții pentru o șoferiță. Autoturism lovit de tren, pe trecere la nivel cu calea ferată, Dezmir. „Respectați crucea sfântului Andrei și semnul Stop la trecerile de nivel cu calea ferata , opriți și vă asigurați ... viața are prioritate ... A lovit doar ...” 2

(foto: Abel Coblisan)

Polițiștii adună probe și audiază martori pentru a afla ce s-a întâmplat. Între timp, circulația feroviară s-a reluat, iar oficialii CFR dau asigurări că nu se vor înregistra întârzieri.

 

error: Content is protected !!