Accident Cluj: Mamă și copil de 4 ani, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni

Updated on martie 1, 2018 O mamă și copil de 4 ani au fost loviți miercuri seara de o mașină pe trecerea de pietoni de pe strada Câmpului, informează Ziua de Cluj. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, copilul de numai 4 ani a avut cel mai mult de suferit de pe urma accidentului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Eduard Ciuhat a scris: „Accident pe strada Câmpului Nr 40 in fața la grădinița Țăndărică 3. O masina a lovit un copil in apropiere de trecerea de pietoni (presupun, nu eram la fața locului). Copilul era conștient dar rănit la cap, a venit ambulanță și poliția”.

Accident Cluj: Mamă și copil de 4 ani, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni 1

(foto: Adrian Popa)

“Am fost solicitați să intervenim cu un echipaj la accidentul de pe strada Câmpului. În accident au fost implicați o femeie și copilul acesteia. În urma impactului cu autovehicolul, copilul a avut cel mai mult de suferit și a fost transportat la spital de către un echipal al Ambulanței. Potrivit medicului aflat la fața locului, starea de sănătate a copilului era stabilă”, a declarat Andrei Biriș pentru Ziua de Cluj.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!