Accident Cluj: 3 persoane rănite, șofer încarcerat cu fracturi multiple după o ciocnire violentă între un autoturism și un TIR, între Huedin și Negreni.

Updated on martie 13, 2018 Un grav accident de circulație a avut loc marți dimineața între Huedin și Negreni. Potrivit martorilor, un autoturism a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit violent de un TIR.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Cosmin Sacaci a scris: „Accident grav intre Huedin si Negreni, in dreptul intersectiei cu Morlaca. Trafic blocat.

Gabriela Ont Buruian Soferul unui autoturism nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un TIR. Trei persoane din masina au fost ranite. Soferul a ramas incarcerat, are fracturi si multiple traumatisme. El si un pasager au fost transportati la spital, fiind raniti mai grav, dar constienti. Un al treilea pasager are rani usoare.

Corina Gligor: S-a dat drumul , dar e coloana
Accident Cluj: 3 persoane rănite, șofer încarcerat cu fracturi multiple după o ciocnire violentă între un autoturism și un TIR, între Huedin și Negreni. 1
Accident Cluj: 3 persoane rănite, șofer încarcerat cu fracturi multiple după o ciocnire violentă între un autoturism și un TIR, între Huedin și Negreni. 2
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este blocat, în județul Cluj, pe DN1 la ieșirea din localitatea Poeni către Huedin, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism.
error: Content is protected !!