Accident Cluj. Update. Era pe tricicletă. O fetiță a murit după ce a fost lovită de o autoutilitară. Avea 1 an și 8 luni

Updated on martie 14, 2018 Noi detalii au fost prezentate în cazul teribilului accident în care o fetiță de 1 an și 8 luni a murit luni în Cluj călcată de o autoutilitară. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz.

Se pare că fetița mergea în parc îmrepună cu bona și fratele ei. Ea se afla pe o tricicletă și, la un moment dat, a căzut pe carosabil. Șoferul mașinii nu a reușit să o ocoloească.

Accident Cluj. Update. Era pe tricicletă. O fetiță a murit după ce a fost lovită de o autoutilitară. Avea 1 an și 8 luni 1

„Un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, a surprins pe carosabil o fetiţă de un an şi opt luni pe care a accidentat-o grav. În urma accidentului, fetiţa a decedat“, precizează cei de la IPJ cluj, potrivit Adevărul și preluat de Antena 3.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru stabili împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi pentru a lua măsurile legale ce se impun.

error: Content is protected !!