Video Cluj. Cum a fost Eurovision Romania în Salina Turda

Updated on februarie 12, 2018 Duminică seara, în Salina Turda a avut loc penultima semifinală Eurovison România. În finală vor merge Claudia Andas, Tiri şi Feli. Claudia Andas a primit 56 de puncte, pentru piesa “The One”, iar Tiri, cu “Deşert de sentimente”, şi Feli, cu “Bună de iubit”, au obţinut câte 43 de puncte

 

Eurovision Romania: Castigatorii Semifinalei Eurovision de la Turda – Claudia Andas, Tiri si Feli!  Felicitari!

Video Cluj. Cum a fost Eurovision Romania în Salina Turda 1

Artiştii au urcat pe scena amplasată în mina Rudolf, într-un decor natural grandios de 42 de metri înălţime, 50 de metri lăţime şi 80 de metri lungime, informează Stirile Pro Tv.

Pentru organizatori, instalarea a peste 20 de tone de echipamente în subteran a presupus un efort logistic uriaş. Mai mult de 13 km de cabluri electrice, fibră optică, triax şi de comunicaţii au fost desfăşuraţi pe un traseu de aproximativ 500 de metri, potrivit televiziunii publice.

Bogdan Ivan Gruia: Semifinala Eurovision în inima pământului la Salina Turda! Un loc unic în Europa, “încălzit” în această seară de cele mai bune voci ale României!

Video Cluj. Cum a fost Eurovision Romania în Salina Turda 2 Video Cluj. Cum a fost Eurovision Romania în Salina Turda 3 Video Cluj. Cum a fost Eurovision Romania în Salina Turda 4

Felicitări frumoasei echipe TVR Cluj, directorului Romeo Couti, primarului municipiului Turda, Cristi Matei și întregii echipe inimoase care a stat in spatele unui eveniment unic!

Vezi aici Video cu Semifinala Eurovision 2018 de la Salina Turda

FELICITĂRI!

error: Content is protected !!