Video Cluj: ACUZAȚII Sediul PSD a fost atacat cu un cocktail Molotov. Ce spun pesedistii

Updated on februarie 23, 2018 Deputatul PSD Horia Nasra a reclamat ca persoane necunoscute au dat foc unor ziare si au aruncat in fata usii un cocktail Molotov.

„Am sesizat Politia dupa ce am descoperit vineri dimineata usa sediului PSD Cluj de pe Bulevardul Eroilor si peretii stropiti cu benzina, o sticla cocktail Molotov aruncata la intrare si ziare arse. Politia trebuie sa verifice ceea ce s-a intamplat joi seara sau in cursul diminetii de vineri, si trebuie urmarite si imaginile de pe camerele video de la intrarea in curtea partidelor.

Video Cluj: ACUZAȚII Sediul PSD a fost atacat cu un cocktail Molotov. Ce spun pesedistii 1

Ar putea fi un act al unor persoane necunoscute in urma protestului de joi seara pe pe Bulevardul Eroilor. Trebuie sa se verifice si cine a lipit o hartie pe care scrie PCR pe sigla PSD aflata la intrarea in curte”, a spus Nasra, citat de aktual24.ro

Acesta a adaugat ca „astfel de comportamente aduc aminte doar de practicile naziste din perioada interbelica, de incendierea Reichstag-ului, de exemplu”.

La fata locului a fost prezent si un echipaj de jandarmi.

Vezi video aici:

Joi seara, 300 de clujeni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a cerut declansarea procedurii de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Protestatarii au blocat traficul in fata sediului PSD.

error: Content is protected !!