Simona Halep vrea la Cluj impresioinată de atmosfera din Sala Polivalentă! „Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi cu siguranţă o să fie şi în aprilie la fel”. Ce mai spune Simona

Updated on februarie 13, 2018 Aflată la turneul e la Doha, Simona Halep a anunțat că vrea să joace la Cluj împotriva Elveției, în meciul de baraj pentru accederea în grupa mondială. Tricolorele vor întâlni Elveția și meciul se va disputa în România, pe 21-22 aprilie, in direct la Digi Sport. Echipa României va fi formată, cel mai probabil, din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

Accidentată contra Canadei, Simona abia aşteaptă duelul cu elveţiencele şi a vorbit despre importanţa faptului că jucăm din nou pe teren propriu. Întrebată de locaţia ideală, Halep nu are vreun dubiu: vrea la Cluj, acolo unde peste 8000 de oameni au susţinut în weekend tricolorele în confruntarea cu reprezentantele frunzei de arţar.

Simona Halep vrea la Cluj impresioinată de atmosfera din Sala Polivalentă! „Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi cu siguranţă o să fie şi în aprilie la fel". Ce mai spune Simona 1

“Abia aştept să joc şi o să fiu 100% cu siguranţă. Nu o să mai accept nicio accidentare, pentru că îmi doresc foarte mult să fiu în echipă. Vreau să jucăm la Cluj, cred că o să fie cea mai potrivită locaţie. E o sală mare şi foarte mulţi spectatori pot să vină să ne susţină.

Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi cu siguranţă o să fie şi în aprilie la fel”, a declarat Halep, de la Doha, pentru reproterul Digi Sport prezent la turneul din Qatar, Gabriel Morariu.

Până la meciul de Fed Cup, Simona se concentrează pe turneele de pe hard şi pe oportunitatea de a reveni în fotoliul de lider mondial. Halep va juca miercuri, în direct la Digi Sport 2 contra rusoaicei Makarova, pe care o conduce cu 3-2 în duelurile directe.

error: Content is protected !!