(Foto) Accident Cluj: Mașină răsturnată la Lukoil. „Cum a reușit să o răstoarne în oraș?”

Updated on februarie 4, 2018 Un autoturism s-a răsturnat sâmbătă lângă Lukoil de pe Plopilor stârnind mirarea șoferulor: „Cum a reușit să o răstoarne în oraș?”

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Mihai Andrau a postat o fotografie cu mesajul: „Acum la Lukoil pe Plopilor. Atentie mare ca asfaltul e f f f alunecos peste tot”

(Foto) Accident Cluj: Mașină răsturnată la Lukoil. „Cum a reușit să o răstoarne în oraș?” 1

Diana Bunea Cum a reusit sa o rastoarne in oras?

Hedeș Mihai Mâzga strike again

Cipri Cozma Clar…..un sofer care nu stie cum se conduce o masina in conditi nefavorabile.

Radu Vasile Dolha Faptul ca acel conducător auto nu a adaptat viteza de mers acelui sector de drum se face drept responsabil de ispravă . În rest

Alexandru Corondan Faptul că șoferul nu a adaptat probabil viteza la condițiile de drum , sau o fi virat pe sinele umede… Oare tot asfaltul murdar e de vina ?

Cristian Ioan Petricas Nu e doar viteza,acum 2 seri eram in sensul giratoriu din Mărăști cu viteza foarte mica poate 20km/h și mi-a fugit masina. Asfaltul e foarte alunecos, nu e doar vina șoferilor. Nu contează ca e BMW sau Dacie,tracțiune fata/spate sau chiar integrala. Trebuie sa recunoaștem ca unele străzi din Cluj sunt foarte alunecoase. Bineiteles ca dacă mergi cu 100 km/h prin oras, nu e drumul de vina.

Dacian Banca Strazi murdare, pline de noroi, primarie care nu se implica ! Multe tamponari pe Calea Turzii in zona cimitir ! Vinovati conducatorii auto pt. Ca nu respecta regulile de circulatie si autoritatile locale pentru lipsa de aderenta pe calea de rulare din municipiu .

Un alt accident a vut loc sâmbătă: Ionut Eusebiu „Pe varianta Apahida Cluj, inainte de Emerson. Se circula”.

(Foto) Accident Cluj: Mașină răsturnată la Lukoil. „Cum a reușit să o răstoarne în oraș?” 2 (Foto) Accident Cluj: Mașină răsturnată la Lukoil. „Cum a reușit să o răstoarne în oraș?” 3

Cristii Potor Din cate am auzit pe statie era o masina mica si un camion

error: Content is protected !!