Clujul dat exemplu pozitiv iar de București. Ce le-a mai făcut Gabriela Firea de data asta

Updated on februarie 22, 2018 Deranj mare din nou la București după ce s-a aflat că primarul Gabriela Firea va cumpăra autobuze turcești la prețuri destul de mari.Cei de la București compară cu ceea ce se întâmplă la Cluj, spunând că Primăria noastră va cumpăra autobuze Mercedes la același preț ca cele turcești. Însă licitația de la Cluj este în stadiu analiză oferte.

In Bucuresti, Firea va plati pentru 250.000 de euro plus TVA, pentru fiecare autobuz. In cadrul procedurii de licitatie au fost depuse patru oferte: Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret AS, Man Truck&Bus AG, Mercedes Benz Romania SRL si asocierea Otokar Europe SA – Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi, informeaza Agerpres și preluat de aktual24.ro.

Clujul dat exemplu pozitiv iar de București. Ce le-a mai făcut Gabriela Firea de data asta 1 Clujul dat exemplu pozitiv iar de București. Ce le-a mai făcut Gabriela Firea de data asta 2

„Cum iti dai seama ca primarul nu locuieste in oras? Uita-te la ce autobuze cumpara! (via Teo Tita)

„Inteleg ca la Cluj Mercedes a ofertat cu 219 mii euro/pe autobuz. La Bucuresti Otokar a castigat cu 250 mii pe autobuz. Cineva are de dat explicatii despre cum a facut caietul acela de sarcini”, a mentionat consilierul Ciprian Ciucu (PNL București) pe Facebook.

În Cluj, pe 14 decembrie 2017, 3 societăți au depus oferte pentru cea mai mare licitație din istoria Companiei de Transport Public (CTP). Este vorba despre Mercedes, Karsan și BMC. Ofertele sunt acum în procedură de analiză, la sediul companiei, informează linia9.ro.

Cea mai mare licitație din istoria CTP presupune cumpărarea a 60 de autobuze scurte. Valoarea estimată a contractului este de 63,3 milioane de lei, adică aproape 14 milioane de euro. Banii vin din creditul de 20 de milioane de euro contractat de la Raiffeisen Bank şi garantat de Primăria Cluj-Napoca.

MERCEDES. Brandul german Mercedes Benz nu are nevoie de nicio prezentare. Autobuzele sunt produse în Germania, la Mannheim, dar și în Franța, Spania sau Turcia. Cel mai nou model de 12 metri se numește Bluetec 6. Există și varianta scurtă de la Conecto.
Clujul dat exemplu pozitiv iar de București. Ce le-a mai făcut Gabriela Firea de data asta 3

Nemţii de la Mercedes au câştigat și licitaţia pentru furnizarea a 15 autobuze articulate, organizată de CTP anul trecut. Vehiculele Conecto lungi vor fi furnizate până în martie 2018.

error: Content is protected !!