Cluj și București. Genpact angajează peste 1.000 de oameni

Updated on februarie 12, 2018 Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact România continuă procesul de recrutare pentru birourile din Cluj-Napoca și București și în anul 2018. După ce anul trecut compania a recrutat aproximativ 950 de oameni, ajungând în prezent la peste 3.300 de angajaţi, pentru 2018, Genpact anunţă peste 1.000 de angajări, oferind joburi atât pentru tineri absolvenţi, cât şi pentru cei cu nivel ridicat de experienţă.

Joburile Genpact disponibile sunt din arii precum contabilitate, achiziţii, customer support, desktop support, server support, informează Ziarul Financiar.ro

Cluj și București. Genpact angajează peste 1.000 de oameni 1

(foto: angajatorulmeu.ro)

„În acest moment avem o gamă diversificată de trainin­guri, pe care le oferim în funcţie de nevoile candidaţilor – programe de învăţare a limbilor străine sau a sistemelor de lucru, traininguri de proces şi soft skills. Importante sunt deschiderea către o arie nouă, diferită şi dorinţa de a experimenta şi de a aprofunda lucruri noi. Cunoaşterea unor limbi străine a devenit un criteriu eliminatoriu pentru multe roluri deschise“, a declarat pentru ZF Transilvania Shibu Nambiar, COO (Chief Operating Officer) al Genpact Europe, Latin America & Africa.

Genpact anunță angajări în condițiile în care țara se confruntă cu o criză acută de salariați, iar efectele sunt dramatice.

Pentru că nu găsesc oameni pe care să îi angajeze, firmele au început să se închidă rând pe rând. În Caraș-Severin, de pildă, un producător important de componente auto a decis să pună lacătul pe poartă. Singurele firme de la noi care nu duc lipsa de angajați sunt cele care au înțeles că trebuie să facă produse competitive pe piața europeană. Numai așa pot să ofere salarii decente muncitorilor, potrivit stirileprotv.ro

În Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, la ultimul recensământ erau 12 mii de oameni. Pentru că mulți au plecat la muncă în străinătate și cei care au rămas sunt bătrâni, în zonă nu mai e nimeni care să vrea să se angajeze.

Peste două luni, fabrica unei companii internaționale care produce componente auto, singură din zonă cu 700 de angajați plătiți cu salarii pe cel minim, se va închide din lipsă de personal suficient.

error: Content is protected !!