(Last Updated On: February 13, 2018)

Calea Turzii a devenit spaima șoferilor. 3 accidente au avut loc marți dimineața, în jurul orei 9. Există un limitator de viteză înainte de curbă, de 30 km/h dar degeaba.

“Deja ne cunoaştem cu politiştii. Sunt 20-30 de accidente pe an, am cerut autorităţilor să găsească o soluţie”, a spus un tânăr care locuieşte în zonă. Reprezentantii DRDP au subliniat că zona este foarte periculoasă. “Acum 4 ani am avut exact pe acest tronson de drum un carambol cu 24 de maşini”, şi-a amintit un angajat al direcţiei pentru Ziua de Cluj.

Cluj: 3 Accidente pe Calea Turzii. Ce spune primarul Emil Boc 1

Întrebat în legătură cu acest subiect, primarul Emil Boc a declarat că, dacă Comisia municipală de sistematizare a circulaţiei recomandă, în zonă vor fi amplate praguri de sol. Amintim că, la început de ianuarie, au fost montate limitatoare de viteză şi separatoare de sens în partea de sus a Căii Turzii, înspre Obervator, pe sensul de coborâre.

Timp de aproape două ore, circulaţia rutieră pe sensul de mers către Feleacu s-a desfăşurat pe o singură bandă. Persoanele implicate în accidente au suferit contuzii uşoare.

“Într-adevăr, au fost trei accidente rutiere în acelaşi loc şi într-o perioadă foarte scurtă de timp. În fiecare caz, de vină a fost nerespectarea limitei de viteză de 30 de km/oră. Două dintre accidente s-au soldat cu rănirea uşoară a şoferilor, care erau singuri în maşină, iar al treilea doar cu pagube materiale”, a declarat Sorin Precup, purtătorul de cuvânt al biroului de circulaţie rutieră din cadrul IPJ.

 

Între timp ….Ionut Luca Capăt Dorobanților ..noile semne de avertizare

Cluj: 3 Accidente pe Calea Turzii. Ce spune primarul Emil Boc 2