Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge

Updated on februarie 26, 2018

Doău persoane au murit duminică într-un accident petrecut între localitățile clujene Poieni și Ciucea. Erau soț și soție. În mașină mai erau fata acestora și o prietenă. Ambele fete sunt internate la Terapie Intensivă, la Cluj.

În timp ce circula spre Oradea, șoferul unui autoturism Peugeot, înmatriculat în județul Bihor, a intrat inexplicabil pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autocamion, relatează Bihon.

Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 1

Impactul violent a rotit autoturismul la 180 de grade și l-a propulsat pe banda sa inițială, acolo unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism BMW înmatriculat în Cluj.

Șoferul camionului a încercat să evite un al doilea impact, însă a pierdut controlul direcției și autocamionul s-a răsturnat perpendicular pe șosea blocând total circulația rutieră.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Paşcalău CăTălin a scris: „Buna ziua.
Vin cu o rugaminte foarte mare. Va rugam sa ne ajutati sa salvam doua vieti, Andra Firez si Miruna Parja, donând sange la centru de donatii deschis pana la ora 13 azi si maine. Va rugam sa precizati numele persoanelor pentru transfer la spitalul din Cluj.
Multumim!”

Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 2‼️ Nu contează grupa de sânge Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 2‼️
Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 2‼️ Fetele au nevoie de ajutorul nostru.Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 2‼️
Este vorba despre accidentul produs ieri in apropiere de Cluj”.

Pe Facebook, ISU Cluj a adăugat fotografii cu mesajul: „Am intervenit în cursul după amiezii ca urmare a unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și un autotren.
Accidentul a avut loc pe DN1E60, între localitățile Poieni și Ciucea, unde din păcate două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite ca urmare a acestuia.

Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 6 Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 7 Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 8

Circulația a rămas blocată din cauza autotrenului răsturnat perpendicular pe carosabil

Două autospeciale cu modul de descarcerare au intervenit din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, alături de trei ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.

Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 7 Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 10 Accident Cluj: Update 2. Soț și soție, morți într-un accident violent. Fata lor, în stare gravă la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge 11

Au fost descarcerate trei persoane, iar patru au fost transportate la spital, dintre care una în stare de inconștiență.
De asemenea au fost întreprinse de către operatorul economic, care are în proprietate autotrenul, măsuri privind eliberarea carosabilui prin ridicarea autotrenului cu o macara de mare tonaj”.

error: Content is protected !!