Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial

Updated on februarie 9, 2018 Simona Halep și lotul României de tenis au fost joi seară la dineul oficial înaintea întâlnirii de la Cluj din FED Cup. Ele au impresionat audiența prin rochiile alese.

Pe Facebook, Romania Fed Cup Team a postat fotografii cu mesajul: „Dineul Oficial al întâlnirii de Fed Cup, România – Canada.
Echipele României și Canadei au partcipat la dineul oficial al întâlnirii de Fed Cup din acest sfârșit de săptămână, la Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca, alături de primarul Emil Boc și de oficialii ITF, ai FRT și Tennis Canada. FOTO: Dan Tautan”

Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 1

Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 2

Naționala de Fed Cup a României joacă, în weekend, împotriva reprezentativei Canadei, pe teren propriu, turul I din cadrul Grupei Mondiale II a competiției. Tricolorele conduse de Florin Segărceanu au șansa calificării în Playoff-ul pentru Grupa Mondială principală, informează Antena 1.

Pentru partida programată în perioada 10-11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, căpitanul nejucător Florin Segărceanu nu se va putea baza pe cea mai importantă jucătoare a României. Accidentată la Australian Open, Simona Halep, fost lider WTA, nu s-a recuperat la timp și a spus pas convocării pentru meciul contra Canadei.

Fără Halep, echipa României de Fed Cup se va baza pe Irina-Camelia Begu (37 WTA), Sorana Cîrstea (38 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 3 Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 4 Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 5

Probleme mult mai mari de lot au rivalele României din weekend. Cele mai bune jucătoare de tenis ale Canadei, Eugenie Bouchard (121 WTA) şi Francoise Abanda (126 WTA) nu fac parte din echipa convocată pentru meciul cu România, din primul tur al Grupei Mondială II a Fed Cup. Iată lotul Canadei:

– Carol Zhao este cea mai bine clasată jucătoare canadiană, aflându-se pe locul 143 în lume la simplu, iar aceasta este doar a doua sa prezenţă în lotul Canadei, după meciul din 2016 cu Belarus.
– Bianca Andreescu, jucătoare de origine română, a ajuns la al şaselea meci în Fed Cup, având un bilanţ excelent de 7 victorii şi un eşec. Andreescu ocupă în prezent locul 182 în clasamentul mondial.

– Katherine Sebov va reprezenta Canada pentru a cincea oară în Fed Cup şi se află pe 277 în clasamentul mondial de simplu.
– Gabriela Dabrowski, aflată pe locul 11 în ierarhia mondială de dublu, se află la a 10-a confruntare din Fed Cup. A câştigat recent titlul la Australian Open în proba de dublu mixt.

Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 6 Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 7 Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 8 Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 9 Cluj: Update. Foto noi cu Simona Halep și lotul României la Dineul Oficial 10

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

error: Content is protected !!