Simona Halep: „Este o plăcere să vin din nou la Cluj, chiar dacă am pierdut ambele meciuri când am jucat aici. Acum sunt sigur că vom avea o partidă câştigătoare”

Updated on februarie 8, 2018 Simona Halep a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu ar fi corect faţă de colegele sale să joace în partida cu Canada din FedCup, fiind neantrenată după accidentarea din Australia.

Halep a mai spus că este impresionată de căldura cu care a fost primită la Cluj-Napoca, informează digi24.ro.

Simona Halep: „Este o plăcere să vin din nou la Cluj, chiar dacă am pierdut ambele meciuri când am jucat aici. Acum sunt sigur că vom avea o partidă câştigătoare” 1

„Mă bucur că sunt mulţi fani care vin să susţină echipa României, chiar dacă eu nu joc. Voi fi deschisă cu ei voi încerca să mulţumesc pe toată lumea. O să sprijin echipa României în acest joc. Îmi face plăcere să văd că primesc atâta căldură, o să merg la fani o să fac poze şi o să ofer autografe dacă voi fi solicitată”.

Simona Halep a mai spus că plănuieşte ca în aceste zile să viziteze oraşul Cluj Napoca şi a apreciat ca fiind o ideea bună să ajungă şi la Salina Turda.

Halep nu va evolua în întâlnirea României cu Canada din FedCup din cauza unei accidentări la gleznă, dar se află la Cluj pentru a fi alături de coechipierele sale. Ea a asistat, miercuri dimineaţă, la antrenamentul jucătoarelor din naţionala României.

Vezi video aici:

Simona a mai declarat că este posibil să nu joace nici la Doha: „Momentan da, e posibil să nu joc la Doha. Nu ştiu ce va fi, la Doha voi juca miercurea viitoare. Dacă piciorul va fi bine vineri când scot bandajul, probabil, dar sunt şanse să nu joc”.

error: Content is protected !!