Vine Gabriela Firea la Cluj? Vrea să fie președintele României și plătește spectacole prin țară, „Toţi K1 pentru România”?

Updated on ianuarie 12, 2018 Un scandal a izbucnit la București după ce s-a aflat că Primăria Capitalei plătește spectacole în mai multe orașe din țară, printre care și Clujul. Turneul este unul patriotic și se numește „Toţi K1 pentru România”. Cei care o critică spun că este o campanie mascată pentru primărița de la București care se gândește tot mai serios să candideze la prezidențialele din 2019 împotriva lui Klaus Iohannis.
Crezi că are curaj să vină și ea la Cluj sau se va organiza spectacolul fără ea?

Primarul Bucureștiului își extinde politica la nivel național: organizează spectacole patriotice în toată România, plătite din bugetul Capitalei. Coincidență sau nu, această nouă strategie vine într-o perioadă în care Gabriela Firea este văzută, chiar și printre membrii PSD, drept un potențial candidat la alegerile prezidențiale din 2019, scriu vineri cei de la Recorder.ro. și preluat de psnews.ro.

Vine Gabriela Firea la Cluj? Vrea să fie președintele României și plătește spectacole prin țară, „Toţi K1 pentru România”? 1

Pentru a onora Centenarul Marii Uniri, Primăria Capitalei a făcut posibilă desfășurarea turneului național „Toţi K1 pentru România”, pe care organizatorii îl prezintă drept „o lecţie de istorie şi cultură” care urmărește „datoria sfântă și obligatorie de păstrare și cultivare a dragostei de țară”.

Parada naţională de patriotism va trece prin mai multe orașe din România și este finanţată de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul Excelsior. Bucureștenii vor achita o factură de 570.000 de lei (125.000 de euro) pentru toată distracția provinciei. Printre vedete se numără formaţia K1, Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, prezentatoarea TV Iuliana Tudor, grupul „Crai Nou” și rapperul Tuan.

Turneul a început deja, iar prima cântare a României s-a ținut la Alexandria (judeţul Teleorman), pe 19 decembrie. A urmat Târgoviștea, pe 23 decembrie, iar primul concert din 2018 va fi la Slatina, spre finalul lunii ianuarie.

Vine Gabriela Firea la Cluj? Vrea să fie președintele României și plătește spectacole prin țară, „Toţi K1 pentru România”? 2

(foto: kanald.ro)

În comunicatul de lansare a turneului, organizatorii anunțau că vor ajunge în București, Craiova, Sibiu, Alba Iulia, Timișoara, Cluj, Târgu Mures, Iași, Galați, Constanța, Bacău, Baia Mare, Oradea și Brasov. Numai că până acum concertele au avut loc în Alexandria și Târgoviște, orașe care nu figurau în planul inițial.

error: Content is protected !!