Update. „Marșul Speranței”. Cei 4 din Cluj au ajuns în Mureș. Reka, fata cu deficiente de vedere, a fost nevoita să se întoarcă la Cluj. Cei 4 au nevoie de cazare la Sighișoara, îi poate ajuta cineva?

Updated on ianuarie 11, 2018 Cei 4 din Cluj care au plecat într-un „Marș al Speranței” au ajuns astăzi în Mureș. Ei au nevoie sâmbătă seara de cazare în Sighișoara. Îi poate ajuta cineva?

Pe Facebook,  Corupția ucide a adăugat fotografii cu mesajul: „ Cei patru calatori au ajuns in Judetul Mures. Reka, fata cu deficiente de vedere, a fost nevoita sa se intoarca la Cluj si sa ramana astazi acolo, intrucat bocancii pe care ii avea nu erau buni pentru drum lung. Maine se va re-alatura marsului.

Update. „Marșul Speranței”. Cei 4 din Cluj au ajuns în Mureș. Reka, fata cu deficiente de vedere, a fost nevoita să se întoarcă la Cluj. Cei 4 au nevoie de cazare la Sighișoara, îi poate ajuta cineva? 1 Update. „Marșul Speranței”. Cei 4 din Cluj au ajuns în Mureș. Reka, fata cu deficiente de vedere, a fost nevoita să se întoarcă la Cluj. Cei 4 au nevoie de cazare la Sighișoara, îi poate ajuta cineva? 2 Update. „Marșul Speranței”. Cei 4 din Cluj au ajuns în Mureș. Reka, fata cu deficiente de vedere, a fost nevoita să se întoarcă la Cluj. Cei 4 au nevoie de cazare la Sighișoara, îi poate ajuta cineva? 3

#marsulsperantei – traseul pentru azi, maine si poimaine:

astazi, Joi 11 ian. – plecarea de dimineata din Turda – destinatia Iernut
maine, Vineri 12 ian. – plecarea de dimineata din Iernut – destinatia Tg. Mures.
poimaine, Sambata 13 ian. – plecarea de dimineata din Tg. Mures – destinatia Sighisoara”.

Sorin Bobis, unul di protestatari: „Mesajul nostru este pentru Bucuresteni. Daca noi putem sa parcurgem sute de km si voi puteti sa iesiti din scara blocului sa protestati pe 20 ianuarie.”

Incurajam pe toata lumea sa participe la acest mars al sperantei. Nu este nevoie sa faceti tot drumul pana la Bucuresti dar puteti sa-i insotiti bucati de drum – apoi sa va intoarceti la treburile voastre- serviciu si alte obligatii de la care nu puteti lipsi.

Va rugam sa va ganditi cat de important este ce s-au pornit sa faca acesti oameni – si cand trec pe langa casa sau orasul vostru – insotiti-i macar o bucata de drum – transmiteti astfel mesajul vostru – spuneti si voi prin acest gest ca nu sunteti de acord cu legile strambe, abuzurile, hotia si coruptia din tara noastra.

P.S. La ultimul call de donatii, cand va ziceam ca dorim sa printam 100.000 de flyere, am strans o suma mai mare fata de necesarul pentru printuri.
Asa ca am oferit 200 ron pentru Reka, ca sa isi cumpere o pereche de bocanci, si am cumparat o baterie externa pe care am oferit-o bravilor calatori care au pornit in mars, pe jos, din Cluj-Napoca spre Bucuresti”.

Joi seara, Corupția ucide a revenit cu un mesaj: „Cei 4 curajoși, care au plecat pe jos din Cluj spre București, au nevoie de cazare în Sighișoara. Poti sa-i ajuti?

Vor ajunge sâmbătă seara (13 ianuarie) în Sighișoara. Pentru majoritatea opririlor programate de pe traseu, oameni inimosi (privați sau proprietari de pensiuni) s-au oferit să îi cazeze.

Încă 3 nevazatori și un domn din Bistrița au anunțat că se vor alătura marșului din Sighișoara. Împreună vor continua să meargă pe jos catre Brașov-Ploiești-București. Destinația finală fiind Piața Universității, 20 ianuarie. Te alături și tu marșului?

error: Content is protected !!