Foto Cluj: Pentru Centenar, se curăță statuia domnitorului Mihai Viteazu

Updated on ianuarie 11, 2018 Primăria Cluj se pregătește de Centenar iar în acest sens a început operațiunile de curățare a statuii lui Mihai Viteazu.

Pe Facebook, Emil Boc a adăugat fotografii cu mesajul: Statuia domnitorului Mihai Viteazul din Cluj-Napoca a intrat în proces de restaurare.

Foto Cluj: Pentru Centenar, se curăță statuia domnitorului Mihai Viteazu 1 Foto Cluj: Pentru Centenar, se curăță statuia domnitorului Mihai Viteazu 2 Foto Cluj: Pentru Centenar, se curăță statuia domnitorului Mihai Viteazu 3

Primăria Cluj-Napoca anunță începerea lucrărilor necesare restaurării statuii ecvestre a domnitorului Mihai Viteazul, amplasată în orașul nostru în piața cu același nume. De asemenea, primăria va amenaja pe parcursul anului întreaga zonă pietonală din preajma statuii și reîmprospăta zona verde adiacentă, prin plantari de arbori cu balot, gard viu și flori.

Reabilitarea statuii lui Mihai Viteazul va fi încheiată în toamna acestui an. Executantul desemnat conform procedurilor legale este Asocierea S.C. Euras S.R.L. – S.C. Arh. Service Guttmann & Comp S.R.L.. Valoarea contractului este 3.298.890,15 lei cu TVA și include serviciile de proiectare, elaborarea studiilor și expertizelor de specialitate extinsă, a documentațiilor tehnice și execuția lucrărilor de primă intervenție, de consolidare și restaurare a statuii domnitorului M. Viteazul.

error: Content is protected !!