Cluj -Viena cu Wizz Air? Ce spune CEO al Wizz Air, Jozsef Varadi. “Aeroportul Cluj deţine un rol strategic pentru compania noastră…

Updated on ianuarie 12, 2018 Compania aeriană low cost Wizz Air vrea să introducă o nouă cursă de pe Aeroportul Internațional din Cluj Napoca spre Viena.

“Aeroportul Cluj deţine un rol strategic pentru compania noastră, va rămâne un pilon solid. (…) Mai devreme sau mai târziu vom avea un zbor Cluj – Viena. Suntem bucuroşi că am putut deschide la Viena o bază operaţională, pentru că ne oferă acces la mult mai multe rute din Vestul Europei.

Cluj -Viena cu Wizz Air? Ce spune CEO al Wizz Air, Jozsef Varadi. “Aeroportul Cluj deţine un rol strategic pentru compania noastră... 1

Dar trebuie să vedem modul în care operează aeroportul de acolo, deocamdată capacităţile sunt limitate şi trebuie să facem o prioritizare, însă din discuţiile cu conducerea Aeroportului Viena a rezultat că sunt interesaţi să existe zboruri spre România, iar Clujul poate figura cu un loc important pe această listă de destinaţii.

Trebuie analizate capacităţile, să vedem dacă le putem extinde la acea bază operaţională”, a CEO al Wizz Air, Jozsef Varadi.

Potrivit acestuia, Wizz Air a transportat în anul 2017 pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj un număr de 1,83 milioane pasageri, în creştere cu 31% faţă de 2016. În România, Wizz Air deţine o cotă de piaţă de 34,7%, fiind cea mai mare companie aeriană din ţara noastră.

error: Content is protected !!