Cluj: Elevi dați jos din autobuz în a doua zi de școală de controlorii CTP! Amendați și lăsați în frig la – 8 grade

Updated on ianuarie 16, 2018 Mai mulți elevi ai Liceului Tehnologic „Stefan Pascu” din Apahida au avut parte de o dimineață neplăcută astăzi, atunci când au luat autobuzul spre școală. Acestora li s-a spus de la școală că au parte de transport gratuit pe autobuzele CTP prin prezentarea carnetului de elev.

Din păcate pentru ei informația nu a fost adevărată sau nu a fost cunoscută și de controlorii CTP care i-au amendat pe elevi și mai grav, i-au dat jos din autobuz pentru a-și continua drumul spre școală la -8°C! Copii în vârstă de 10-15 ani!

Cluj: Elevi dați jos din autobuz în a doua zi de școală de controlorii CTP! Amendați și lăsați în frig la - 8 grade 1

„Bună. În dimineața asta (16.01.2018) la ora 7:30 când am urcat în autobusul M41L din Cîmpeneşti am primit amendă pentru ca nu aveam bilet/abonament. Mergeam la școală în Apahida. (Liceul Tehnologic “Ștefan Pascu”). Deși de la școală ni se zicea că avem gratis pe autobus, dacă prezentăm carnetul de elev. Am prezentat carnetul și automat mi-au scris amendă 150 RON. (pe loc 35) Pe alți copii i-au dat jos și au trebuit să meargă până la școală pe jos.

Din Cîmpeneşti până la școală în Apahida. Copii aveau vârsta între 10-15 ani. Nu mi se pare corect ca pe frigul ăsta de – 8°C să pună niște copii sa meargă pe jos dacă de la școală ni se zice ca avem GRATIS!!!”, a fost mesajul primit de la un cititor.

Elevii au parte de abonament gratuit pe transportul în comun pe două linii, dar doar pe liniile urbane. În schimb, pe linia M41, un abonament pentru elevi costă 45 de lei.

Cluj: Elevi dați jos din autobuz în a doua zi de școală de controlorii CTP! Amendați și lăsați în frig la - 8 grade 2

Comportamentul controlorilor a fost încă o dată unul deplorabil cărora se pare că le lipsește înțelegerea. În loc să îi lase pe elevi să își continue drumul spre școală și să raporteze mai departe confuzia întâlnită pentru ca aceasta să fie rezolvată, aceștia au ales să amendeze copiii și să îi lase în mijlocul drumului la un ger de -8 grade.

error: Content is protected !!