Cluj: De ce să-i rupi ștergătoarele? „Am parcat mașina pe parcare pentru copii având fetița cu mine….având mașina cu numere de Londra și cu geamuri fumuri dacă crezi ca am parcat acolo doar pt ca am mașina de Londra te înșeli ar fi trebuit sa observi …”

Updated on ianuarie 17, 2018 Ce faci când vezi că cineva a parcat pe locul tău de parcare? Îi vandalizezi mașina sau cauți alte metode mai civilizate?

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Maria Kiss a scris: „Buna ziua !! Probabil ca o sa vezi mesajul poate nu însă data viitoare sper sa te mulțumești doar cu a ridica ștergătorul nu sa și îl rupi !!!

Cluj: De ce să-i rupi ștergătoarele? „Am parcat mașina pe parcare pentru copii având fetița cu mine....având mașina cu numere de Londra și cu geamuri fumuri dacă crezi ca am parcat acolo doar pt ca am mașina de Londra te înșeli ar fi trebuit sa observi ...” 1

Astăzi ora 9 Lidl baciu am parcat mașina pe parcare pentru copii având fetița cu mine și era liberă eu zic ca aveam tot dreptul am parcat frumos între linii frumos nu cred ca l-am deranjat nici pe cel din fata pentru ca mai aveam 1 metru pana la mașina eu având senzori de parcare bun pana aici nimic neobișnuit plec cu fetița in Lidl la ieșire am avut ștergătorul ridicat pe lângă aia și rupt de la jumătate !!!

Nu știu pe cine am deranjat in așa hal însă îți spun ceva dacă vezi mesajul : având mașina cu numere de Londra și cu geamuri fumuri dacă crezi ca am parcat acolo doar pt ca am mașina de Londra te înșeli ar fi trebuit sa observi din fata când ai făcut ce ai făcut ca am 2 scaune de copii in mașina !!!!!

Foarte urat așa ceva atâta răutate cât exista in unii oameni nu ii pot înțelege ! Nu știu cum Dumnezeu ne mai poate suporta atâta la cât de rai sunt uni”

error: Content is protected !!