Cluj: O elevă i-a cerut primarului Horia Sulea motivare pentru întârzierea din cauza traficului. Răspunsul acestuia

Updated on decembrie 7, 2017 O elevă de la Liceul „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, care locuiește în Florești, i-a cerut primarului Horia Sulea o scutire deoarece a întârziat la școală din cauza traficului.

„Azi dimineață am pornit spre școală cu autobuzul de 06:55 și la 8:49 am intrat pe poarta școlii. Asta înseamnă că voi avea o absență la prima oră pentru care va fi nevoie de motivare. Mă puteți ajuta cu una?”, l-a întrebat Dora Mariș pe primar pe Facebook, ciată de digi24.ro.

Cluj: O elevă i-a cerut primarului Horia Sulea motivare pentru întârzierea din cauza traficului. Răspunsul acestuia 1

Răspunsul a fost un simplu emoticon care zâmbește. Însă fata nu s-a lăsat descurajată.
„Chiar v-aș fi recunoscătoare… pot să o ridic de la Primărie în orice după-masă. Cu o motivare de la domnul primar sunt sigură că m-ar lua în serios profesorii”, a continuat Dora.

Atunci, primarul, aparent bine-dispus, i-a răspuns ironic tinerei care căuta doar o soluție.

„Bineînțeles. Sunt absolut convins și eu. Doar că noi eliberăm motivări doar pentru cei din Florești și nu și pentru cei cu școala în Sibiu. Încercați la domnul Neag… sau Klaus Iohannis… ori Alin Tișe”, a scris Horia Șulea.

Când Dora i-a spus edilului că a parcurs drumul Florești-Polus într-o oră și 25 de minute, reacția sa a fost succintă. „Perfect”, a zis Șulea.

error: Content is protected !!