Video Cluj: „Pacienți cu grave probleme de mobilitate sunt obligați să urce scările abrupte până pe secția de la etajul 1 de la Secția Clinică de Reumatologie”

Updated on noiembrie 13, 2017 Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, a realizat o filmare din Secția Clinică de Reumatologie Cluj în care a evidențiat mai multe nereguli cu care se confruntă spitalul. Potrivit acestuia pacienți cu grave probleme de mobilitate sunt obligați să urce scările abrupte până pe secția de la etajul 1.

Acesta a mai spus că managerul Spitalului Județean Cluj a pus paznicul să îl împiedice să filmez condițiile insalubre în care sunt îngrijiți bolnavii.

Video Cluj: „Pacienți cu grave probleme de mobilitate sunt obligați să urce scările abrupte până pe secția de la etajul 1 de la Secția Clinică de Reumatologie” 1

„În direct din Secția Clinică de Reumatologie Cluj.
Pacienți cu grave probleme de mobilitate sunt obligați să urce scările abrupte până pe secția de la etajul 1.( de la minutul 11)
Liftul care ar trebui să transporte bolnavii de la parter comunică la etajul 1 cu blocul operator de pe secția ORL.

Managerul Spitalului Județean Cluj Șușcă a asmuțit paznicul să mă împiedice să filmez condițiile insalubre în care sunt îngrijiți bolnavii.
Paznicul a chemat polițiști de la Secția 6 pentru a mă identifica.(de la minutul 5.24)

Asistentele mi-au spus că nu este la fel de atent agentul de pază când personalul medical este agresat sau pacienții jefuiți.
Polițiștii au fost super amabili și oarecum amuzați, m-au felicitat, ușor stingheriți de situație și mi-au spus că este pentru prima dată când văd un parlamentar care intră în spitalele României pentru a schimba condițiile de îngrijire ale bolnavilor.

În ciuda condițiilor precare, pereți crăpați, mult mucegai, am văzut medici preocupați și asistente care își iubesc meseria.
Pe coridorul cenușiu asistentele au pus flori, multe flori.

În infern am găsit bunătate și oameni buni.
Unul dintre ei este chiar șefa secției prof. Simona Rednic un om vertical și inimos care a renovat complet salonul 1 din banii ei. (minutul 12.30)
Incredibil!

Vezi video aici:

Medicii din România sunt obligați să lucreze în condiții infernale, prost plătiți și se mai simt obligați să investească în renovarea spitalelor unde lucrează.(salonul numărul 10, de la minutul 14)

Mai știu un medic care face la fel, profesorul Albu Silviu de la Spitalul CFR.
Jos pălăria!
Vă prețuiesc!”, este mesajul deputatului care a însoțit video-ul realizat.

error: Content is protected !!