Foto Cluj: Bradul de Crăciun a fost instalat în Piața Unirii! Vezi cum arată și cel de la Sibiu

(Last Updated On: November 14, 2017)

Primăria se pregătește de începerea Târgului de Crăciun iar în acest sens marți a fost instalat bradul în Piața Unirii. Târgul de Crăciun se va deschide pe 24 noiembrie.

Pe Facebook, Târgul de Crăciun Cluj-Napoca a scris: „Dacă ar fi să descrii Crăciunul pe scurt, ar fi… sărbătoarea cu un milion de surprize! Însă cele mai frumoase surprize se fac în familie. Sau, la câte scaune punem în jurul mesei iarna, în FAMILION.

Între 24 noiembrie – 30 decembrie, ne dăm întâlnire la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca!

Smiley, Frozen – Regatul înghețat, Young Famous OrchestraMoonlight Breakfast sunt doar câteva dintre numele ascunse bine – până acum – în cutiile uriașe de cadouri. 🎁

Îți era dor de vin fiert, nuci și turtă dulce, nu-i așa? Căsuțele meșteșugarilor revin în Piața Unirii mai multe și mai frumoase, ca să ne bucurăm de bunătăți în timpul activităților – colinde și concerte, teatru de păpuși, ateliere de creație pentru copii, musical, patinoar, povești la gura sobei, animație stradală și spectacole.

Patinoalion? Patinoarilion? Patinoarînjurulstatuilion?
Concertilion? Concerlion? Supertrupelion? Showulion? Superconcertilion? Cadouriilionul? Totfeluldechestidrăguțelion? Decorațiunidecăciunilion?
Bunătățicaldelionul? Delicioșilion? Poftăbunălion? Yammylion? Cebunelion?

Toate începând cu 24 Noiembrie!
Spune-le tuturor prietenilor că începe distracția în Piața Unirii din Cluj-Napoca!”

Sibienii sunt primii din România care vor deschide Târgul de Crăciun, pe 17 noiembrie, iar brașovenii ultimii, pe 6 decembrie.

(foto Bradul de Crăciun de la Sibiu: Stefan Sipos-Grecu)

(foto: Neacsu Florian Emanuel )