Cluj: „Un om cu multa minte a crezut că trece pe sub bară și…ia ghiciți…nu încape…incepe aglomerația”

Updated on noiembrie 14, 2017 Un șofer a rămas blocat luni seara pe Rosetti. Mașina lui era prea înaltă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujHedeș Mihai a postat o fotografie cu mesajul: „Ocoliți Rosetti un om cu multa minte a crezut că trece pe sub bară și…ia ghiciți…nu încape…incepe aglomerația”.

Cluj: „Un om cu multa minte a crezut că trece pe sub bară și...ia ghiciți...nu încape...incepe aglomerația” 1

Muresan Adrian Pe indicator e limita de 2,5m inaltime si in realitate e 2,6 va asigur eu!

Vladimir Noja Desumflatii cauciucurile si apoi incape

Doruta Babos Denumirea cu “multa minte ” nu prea e ok…..gândește-te ca pana la bara aceea a mai trecut pe sub o bara….nu toți sunt clujeni cunoscători!Eu și bicicleta mi-am atins-o pe suport deasupra masinii!La prima bara a trecut fără probleme și la cea de jos mi-a atins…..deci oare sunt “cu multa minte” eu sau cei care au pus un indicator ce nu e conform cu realitatea?

Muresan Augustin Este semn și mai sus cu înălțimea …Dacă ești șofer pe o mașină tre sa Îți cunoști toate masurile

Doruta Babos Nu corespunde semnul cu înălțimea sub bara!Un golf cu o bicicleta normala deasupra nu are cum sa fie peste 2m…..și totuși am atins sus….ori sa schimbe indicatorul ori sa ridice bara la înălțimea care e pe semn

Hedeș Mihai Este 2 metri sigur. In fiecare zi aproape cate unu se înțepenește în bările astea chiar și salvări e culmea. Toți speră să mai crească înălțimea bării dar … Din păcate pentru ei nu creste.

Mathe Szabolcs Eu odata am ajutat pe unul din Iasi sa intoarca. Avea remorca cu doua axe plina de termopane. A dat in spate, am decuplat remorca, am intors-o cu greu cu soferul si domnul portar de la scoala de langa sensul ala mic. Acuma daca sunteti oameni care mai si ajuta, mai sariti si voi cateodata sa il ajutati pe astea sa intoarca cumva.

error: Content is protected !!