Cluj: Tânăr dirijor găsit spânzurat la marginea unei păduri. Era tatăl unei fetiţe de numai 8 ani

Updated on noiembrie 17, 2017 Un clujean, dirijor la Filarmonica Oradea şi asistent universitar la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Oradea a fost găsit spânzurat. Tudor Ciupeiu avea numai 32 de ani. Tânărul a fost găsit spânzurat în noaptea de marţi spre miercuri, 15 noiembrie, la marginea pădurii de pe strada Câmpului, din Cluj-Napoca.

Apropiaţii spun că Tudor Ciupeiu era foarte afectat de decesul mamei sale şi de faptul că se afla în proces de divorţ cu soţia sa, Andrada Ciupeiu, care predă vioara, de asemenea la facultatea din Oradea. Din 2009, el avea şi o fetiţă, potrivit adevarul.ro.

Cluj: Tânăr dirijor găsit spânzurat la marginea unei păduri. Era tatăl unei fetiţe de numai 8 ani 1

Foştii săi colegi de la Facultatea de Arte mai spun că, în ultimul timp, Ciupeiu adunase o serie de absenţe nemotivate de la locul de muncă, din cauza stării problemelor sale personale, şi că urma să fie cercetat de o comisie de disciplină.

Tudor Ciupeiu s-a născut în Cluj-Napoca în 1985. A urmat cursurile Liceului de Muzică ”Sigismund Toduţă”, iar în 2008 Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”, specializarea dirijat simfonic. Ulterior s-a stabilit la la Oradea, unde şi-a început cariera didactică în 2009.

error: Content is protected !!