Video Cluj:  „Cel mai bun concert din punct de vedere al productiei si sonorizarii pe care l-am avut in Romania” … „Concertul de aseara a fost unul din lucrurile care ti se intampla o singura data in viata”

Updated on octombrie 18, 2017 10,500 de persoane au asistat marți seara la concertul Sting de la Sala Polivalentă din Cluj. Potrivit celor de prezenți, spectacolul a fost unul reușit, cu o sonorizare impecabilă.

Pe Facebook, Cosmin Hodor a postat un video cu mesajul: Cel mai bun concert din punct de vedere al productiei si sonorizarii pe care l-am avut in Romania.

Si asta pentru ca a cantat un englez. Sting. Un artist urias. Un artist obisnuit cu perfectiunea, care stie ca trebuie sa fie perfect atunci cand intra pe scena pentru ca altfel nu poate impresiona o lume intreaga.

Spre deosebire de multi artisti americani, care au America la picioare fara sa respecte niciuna din conditiile de mai sus, vezi Maroon 5 care s-a prostituat 50 de minute in piata la Bucuresti cu o sonorizare infecta si playback pe 3 sferturi din concert, a incasat fee-ul si dusi au fost.

Aseara, in Polivalenta de la Cluj sonorizarea, scena, luminile si proiectiile erau lucrate in cele mai mici detalii, s-a auzit ca pe CD tot concertul iar ‘al nostru’ a incheiat intr-un mare fel, cu Fragile la al 2-lea bis dupa ce ne-a prezentat bandul din care facea parte si fiul lui, cel care a cantat in deschiderea concertului.

Vezi aici Video:

#impresionant #oamenicareinspira #ultimulshowdintur”

 

Rox RachieruPresupunand ca acum sunt cat de cat mai lucida, pot sa ma adun sa spun doua vorbe. Concertul de aseara a fost unul din lucrurile care ti se intampla o singura data in viata. Tulburator prin prezenta, prin postura ireprosabila, prin valul imens de emotie pe care o transmite, uneori fara sa miste o spranceana.

Video Cluj:  „Cel mai bun concert din punct de vedere al productiei si sonorizarii pe care l-am avut in Romania” ... „Concertul de aseara a fost unul din lucrurile care ti se intampla o singura data in viata” 1

Atat Sting, cat si Miller si-au luat fiii cu ei in turneu si au stiut ei de ce. A fost un concert dat de doua generatii, ambele de exceptie, o continua joaca serioasa intre parinti si copii, in care te prindeai pe negandite.

Un concert atat de coplesitor incat la un moment dat, nu mai stiai cum sa te mai bucuri. Nu mai era de ajuns nici sa razi, nici sa aplauzi, sa sari, sa canti si nici sa plangi.
Experienta irepetabila…”

Vezi aici Video:
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!