(Foto) Drumul Zalău-Cluj Napoca este plin de gunoaie! Deşeurile sunt aruncate pe marginea drumului, lângă pădure sau în parcări. Saci cu moloz, scutece folosite, haine uzate, resturi alimentare, aparatură electrocasnică, sticle sau ambalaje de tot felul crează o imagine dezolantă!”

Updated on octombrie 16, 2017 La sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți voluntari au curățat de gunoaie drumul care leagă Zalăul de Cluj.

Pe Facebook, România Actualităţi a adăugat fotografii cu mesajul: „BUNĂ DIMINEAŢA, ROMÂNIA! Drumul Zalău-Cluj Napoca este plin de gunoaie! Deşeurile sunt aruncate pe marginea drumului, lângă pădure sau în parcări.

(Foto) Drumul Zalău-Cluj Napoca este plin de gunoaie! Deşeurile sunt aruncate pe marginea drumului, lângă pădure sau în parcări. Saci cu moloz, scutece folosite, haine uzate, resturi alimentare, aparatură electrocasnică, sticle sau ambalaje de tot felul crează o imagine dezolantă!” 1 (Foto) Drumul Zalău-Cluj Napoca este plin de gunoaie! Deşeurile sunt aruncate pe marginea drumului, lângă pădure sau în parcări. Saci cu moloz, scutece folosite, haine uzate, resturi alimentare, aparatură electrocasnică, sticle sau ambalaje de tot felul crează o imagine dezolantă!” 2

Saci cu moloz, scutece folosite, haine uzate, resturi alimentare, aparatură electrocasnică, sticle sau ambalaje de tot felul crează o imagine dezolantă!

(Foto) Drumul Zalău-Cluj Napoca este plin de gunoaie! Deşeurile sunt aruncate pe marginea drumului, lângă pădure sau în parcări. Saci cu moloz, scutece folosite, haine uzate, resturi alimentare, aparatură electrocasnică, sticle sau ambalaje de tot felul crează o imagine dezolantă!” 3 (Foto) Drumul Zalău-Cluj Napoca este plin de gunoaie! Deşeurile sunt aruncate pe marginea drumului, lângă pădure sau în parcări. Saci cu moloz, scutece folosite, haine uzate, resturi alimentare, aparatură electrocasnică, sticle sau ambalaje de tot felul crează o imagine dezolantă!” 4

Voluntarii s-au reunit în weekend pentru a aduna aceste gunoaie aruncate, spun autorităţile, noaptea sau dimineaţa devreme, astfel încât cei care le depozitează acolo să nu fie prinşi. Adi Lungu a fost şi reporter şi voluntar”.

error: Content is protected !!