Cluj vs București: „Primăria din Cluj-Napoca tocmai a vândut dreptul de nume pentru noua sala polivalentă pentru 600.000 de euro … BUCUREȘTI: Primăria înființează o fimă care …”

Updated on octombrie 18, 2017 600.000 de euro timp de 5 ani este suma cu care numele Sălii Polivalente va fi schimbat în Banca Transilvania. Lucrurile se văd cam așa de la București. Pe Facebook, Ciprian Ciucu a scris: „CLUJ: Primăria din Cluj-Napoca tocmai a vândut dreptul de nume pentru noua sala polivalentă pentru 600.000 de euro. Aceasta se va numi de acum încolo BT Arena. Mai mult, Banca Transilvania s-a oferit să investească și 9 milioane de euro în infrastructura sportivă a orașului. (9. mil euro!!!! – bani privați!!!)

BUCUREȘTI: Primăria înființează o fimă care va da pe un ecran VideoLed cca. 300 de mii de euro! Firma este dată pe mâna unui apropiat al lui Gigi Becali. Firma asta va avea de cheltuit, doar în primul an, cca. 2.000.000 Euro.

Cluj vs București: „Primăria din Cluj-Napoca tocmai a vândut dreptul de nume pentru noua sala polivalentă pentru 600.000 de euro ... BUCUREȘTI: Primăria înființează o fimă care ...” 1

Nu mai zic că Arena Națională este pe pierdere netă, anual ne costă întreținerea sute de mii de euro, iar orice discuție despre recuperarea investiției este caducă.

Luați și comparați. O primărie aduce bani la buget, alta scurge bani din buget”.

Tot pe Facebook, Ovidiu Neacșu a scris: „Banca Transilvania va plăti 600.000 EUR în 5 ani pentru a redenumi Sala Polivalentă din Cluj în BT Arena și se angajează să mai investească alte 9 milioane de euro în proiecte sportive în aceeași perioadă.

Vai, dar cum se poate? Fonduri private în sport? În timpul ăsta, Rapid București e preluat din faliment de Primăria Sectorului 1, iar Arena Națională pierde milioane de euro an de an.

De ce n-ar fi și ea redenumită Dacia Arena sau Petrom Arena, și mai mult, administrată privat? Probabil pentru că s-ar afla că niște băieți tund iarba pe bani pentru care ar trebui s-o dea cu ojă și fixativ, iar fertilizarea costă cât citostaticele?”

error: Content is protected !!