Cluj: UPDATE! „Acest domn nu ar avea ce căuta ca profesor într-o clasă din România. Cu așa păr, ce ar putea să-i învețe pe elevi?” 20 de elevi dați fară de la cursuri pentru că aveau părul prea lung

Updated on octombrie 18, 2017 Peste 20 de elevi ai Liceului Greco-Catolic “Inochentie Micu” din Cluj-Napoca au dați afară de la ore pe motiv că “au părul indecent de lung”. Anunțul a fost făcut pe Facebook de unul dintre elevi, Tudor Helgiu, care a primit zeci de comentarii.

Flavius Maxim Daca ar fi in viata, acest domn nu ar avea ce cauta ca profesor intr-o clasa din Romania. Cu asa par, ce ar putea sa-i invete pe elevi?

Cluj: UPDATE! „Acest domn nu ar avea ce căuta ca profesor într-o clasă din România. Cu așa păr, ce ar putea să-i învețe pe elevi?” 20 de elevi dați fară de la cursuri pentru că aveau părul prea lung 1

Sebastian Balan Din aceasta cauza am plecat din țară. Și pleaca tot tineretul. Din cauza gândirii idioate și comuniste a majorității oamenilor din România. 

Lucia Liliana Irimia Vino in Bucuresti..baiatul meu din cls 8 poarta parul lung.acum este student..in toti anii nici un domn Prof nu s a legat de un fir de par.Spunei dlui director ca nu vrei cariera militara…altfel te duceai la un liceu de profil..

Florin Asavei Și îi mai aud pe aia cu “Romania are unul dintre tre cele mai bune sisteme de învățământ din lume” :-)) Da, are unii dintre cei mai buni elevi, dar nu mulțumită sistemului

Pop Ioana Ai procedat corect ca ai impartasit opiniile tale pe net, Tudor, si te felicit pentru asta! Daca profesorii din liceul tau si nu numai ar fi mai atenti la ce predau si mai putin atenti la freza elevilor am fi cu totii castigati. Sa nu te tunzi! Fii curajos! Fii rebel! 

Petru Dupta Parul lui Ilie Nastase cand a aparut in fata lui Ceausescu a fost cu mult mai lung.Esti un baiat simpatic.Daca parul tau este ingrijit nu vad de ce sa te tunzi.Spune-i asta directorului tau despre aparitia lui I Nastase.Ba mai mult generaul I Nastase apare si acum imbracat in uniforma de general cu parul mult mai lung decat al tau.Te rog sa nu te superi pe mine ca ti-am comparat parul tau cu al lui Nastase.

Adriana Coman Fratilor,ne intoarcem in timp????Asta urmariti in scoala????Si va mirati ca tineri vor sa plece??

Dan Tony Bacan Din păcate învățământul din România lasă de dorit. Domnilor profesorii dați atenție mai mult elevilor. Nu părul unor elevi este important ci ceea ce îi învățați.

Mihai Gruia felicitari! ati invatat toti cateva lectii importante: viata nu e corecta, oamenii judeca, de multe ori veti trece prin situatii in care veti stii ca aveti dreptate insa veti fi mult prea mici ca sa puteti sa schimbati ceva

error: Content is protected !!