Cluj: CONCERT Sting, pentru prima dată în Transilvania

Updated on octombrie 17, 2017 În această seară la Sala Polivalentă are loc concertul celebrului Sting. Biletele pentru acest spectacol sunt aproape epuizate, până acum s-au vândut 9.700 de bilete, ceea ce înseamnă aproape capacitatea maximă a spațiului, pentru acest gen de concerte și ținând cont de felul în care a fost amplasată scena.

Show-ul este ultimul dintr-un turneu european ce promovează piese de pe noul album “57th & 9th”, informează agerpres.ro

Cluj: CONCERT Sting, pentru prima dată în Transilvania 1

“Sting va veni alături de bucătarul personal, așa că un spațiu special amenajat care să-i permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului este mai mult necesar. Nu trebuie să lipsească plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere și un congelator. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit și un spațiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Pe lângă aceste două spații, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care însumează peste 70 de persoane, alți aproape 460 de oameni din echipă locală fiind implicați în organizarea concertului.

Accesul pentru concertul de marți se va face începând cu ora 18,00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18,30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20,00, în deschiderea show-ului Sting, va cânta Joe Sumner, Sting urmând să își înceapă concertul în jurul orei 21,00.

Sting se află pentru prima dată în Transilvania și a ținut să le transmită un mesaj fanilor.

Vezi video aici:

Pentru evitarea aglomerațiilor la porțile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18,00, ora deschiderii oficiale a porților de acces.

error: Content is protected !!