Cluj: Bosch inaugurează un centru de training. Compania va oferi peste 300 de sesiuni de training în fiecare an

(Last Updated On: October 12, 2017)

Bosch, liderul global în furnizarea de tehnologii şi servicii, investește îm viitor la Cluj. Compania a inaugurat un centru de training în incinta fabricii de componente electronice auto dedicat pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual şi dezvoltării continue a angajaţilor.

Campusul Bosh din Jucu se întinde pe 4400 metri pătraţi, este prevazută cu săli de instruire cu un design modern si inspiraţional, pentru a oferi cele mai bune condiţii de învatare. Elevii înscrişi în programul de învăţământ dual se vor pregăti în ateliere dotate cu echipamente de ultimă generaţie, care permit pregătirea profesională sistematică în domeniul electronicii şi electromecanicii, informează capital.ro

În plus, centrul este dotat cu noi laboratoare, dedicate centrului de inginerie Bosch. În cadrul Centrului de Training, o echipă dedicată de specialişti va susţine până la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atât pentru dezvoltarea abilităţilor tehnice ale angajaţilor Bosch, cât şi programe speciale de dezvoltare personală şi leadership.

„În anul 2017 peste 120 de elevi din licee şi şcoli profesionale se pregătesc pentru carierele lor ca tehnicieni în electromecanică şi electronică în unităţile de producţie Bosch din Blaj şi Cluj”, a declarat Mihai Boldijar, director general Robert Bosch SRL şi reprezentantul grupului în România.

În cadrul fabricii Bosch din Jucu, peste 60 de elevi s-au înscris în programul Şcoala Duală Bosch pentru anul şcolar 2017-2018. Compania colaboreaza cu Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca pentru profilul electromecanică si cu Liceul Teologic Reformat pentru electronică si automatizări.