Cluj: „Afara sunt 9 grade. Plus. Si in troleibuzele noi radiatoarele baga căldură de rup. E oarecum situația inversă din vara când la 35 de grade aerul condiționat e pe închis. Da, știu, nicicum nu e bine, there must be something wrong with me”

Updated on octombrie 12, 2017 Sistemul de transport public în Cluj poate și trebuie îmbunătățit. Mai mulți clujeni fac propuneri concrete.

Pe Facebook, Milu Moi a scris: „Afara sunt 9 grade. Plus. Si in troleibuzele noi radiatoarele baga căldură de rup. E oarecum situația inversă din vara când la 35 de grade aerul condiționat e pe închis. Da, știu, nicicum nu e bine, there must be something wrong with me. #cluj”.

Cluj: „Afara sunt 9 grade. Plus. Si in troleibuzele noi radiatoarele baga căldură de rup. E oarecum situația inversă din vara când la 35 de grade aerul condiționat e pe închis. Da, știu, nicicum nu e bine, there must be something wrong with me” 1

Pe platforma domnuleprimar.ro, B.A. i-a scris lui Emil Boc: „Avand in vedere traficul infernal si fapul ca suntem nevoiti sa stam aproximativ 1 ora in tramvai in fiecare zi ca sa pargurgem traseul Manastur -Gara, va rugam sa aveti in vedere infiintarea unei zone dedicate pentru linia de tramvai, pe portiunea situata intre statia Stadion si statia Parc(Opera Maghiara). Aceasta zona este parcursa cel mai greu in fiecare zi, de luni pana vineri , in intervalul orar 07.00-08.30”

Tot pe domnuleprimar.ro, P.S. a scris: „Va propun ca autobuzele 48 si 23 cand merg dinspre Iris spreGheorgheni, respectiv Centru, inainte de a vira la stanga de pe bd.Muncii pe str. Fabricii sa mai mearga inainte si sa intoarca in sansul giratoriu din intersectia strazilor Oasului,Muncii, Valea Fanatelor si sa aiba o statie chiar la inceputul bd.Muncii. Ar prelua de acolo multi pasageri”.

error: Content is protected !!