Cluj: 12.000 de lei pierduți. Metoda „Accidentul” face o nouă victimă

Updated on octombrie 6, 2017 Atenție șoferi! Metoda accidentul face noi victime la Dej. Ultima victimă a hoților a fost o femeie de 79 de ani. Femeia a fost contactată telefonic de o persoană care s-a prezentat drept medic.

Hoțul i-a spus femeii că o rudă a fost implicată într-un accident casnic în urma căruia ar fi suferit mai multe fracturi. Pentru a-și duce la îndeplinire planul, presupusul medic a afirmat că ar fi necesară o intervenție chirurgicală de urgență și i-a solicitat femeii suma de 12.000 de lei, informează dej24.ro.

Cluj: 12.000 de lei pierduți. Metoda „Accidentul” face o nouă victimă 1

Profitând de naivitatea persoanei în cauză, ieri, 5 octombrie, în jurul orei 13:50, un bărbat s-a prezentat, cu un taximetru, la locuința femeii de 79 de ani, de pe strada Mihai Viteazul, de unde a ridicat suma solicitată și s-a făcut nevăzut.

Din păcate, până în acest moment, prejudiciul în valoare de 12.000 de lei nu a fost recuperat.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și au deschis un dosar penal pentru înșelăciune.

De la locul săvârșirii infracțiunii au fost ridicate mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, fiind doar o chestiune de timp până când suspectul să fie identificat și tras la răspundere.

Vezi video aici:

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre suspectul care apare în imagini sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

error: Content is protected !!