„Azi am ieșit cu bicicleta prin celebrul oraș Cluj… Totul s-a sfârșit apoteotic, c-o serie de înjurături de la un indigen ce-și parcase cofragul pe puținele piste de bicicliști din oraș”

Updated on octombrie 10, 2017 Tu când mergi cu bicilcleta prin oraș ce pățești? Șoferii cum se comportă cuy tine? Dar pietonii?

Pe Facebook, Mihai Uglea a scris: Azi am ieșit cu bicicleta prin celebrul oraș Cluj.
M-am simțit precum Dante Alighieri când a coborât în Infern! Totul s-a sfârșit apoteotic, c-o serie de înjurături de la un indigen ce-și parcase cofragul pe puținele piste de bicicliști din oraș. M-am simțit rușinat de impertinența-mi și mi-am cerut iertare ca i-am deranjat neuronul”.

„Azi am ieșit cu bicicleta prin celebrul oraș Cluj... Totul s-a sfârșit apoteotic, c-o serie de înjurături de la un indigen ce-și parcase cofragul pe puținele piste de bicicliști din oraș” 1

Radu Constantin Destul de rau…..trebuia sa-l filmezi si sa suni la sectie….sa.l amendeze careva,pe nesimtit….
Mihai Uglea Nu mi-am permis. Ai fi mirat sa afli că acest indigen era undeva la vârsta a doua. Nu fac referire la etnia rromă. Datorită nesimțirii, chiar dacă acesta părea un octogenar citit, pentru limbajul folosit, în ochii mei face parte din rasa indigenă.
error: Content is protected !!