Cluj: „Am și eu un prieten taximetrist. Are doar o facultate. E de invidiat dialogul lui cu clienții. Cu o precizare…diferența e că el e din Cluj și practică meseria în Cluj. Știu, pentru București este o experiență plăcută o întâlnire de acest gen dar în Cluj mai întâlnești”

Updated on octombrie 18, 2017 Cronici pe bune a prezentat experiența cu un taximetrist cu două facultăți din București. Are in jur de 50 de ani si, de cum intri in masina lui, miroase placut. Daca faci ca mine si urci in taxi cu mintea incarcata de prejudecati, mirosul asta o sa te izbesca. Nu te astepti.  urmat mai intai Istoria, din pasiune.
-.Cand eram mic toceam Almanahul Istoric, pana il lasam fara coperta.
Apoi a studiat Economia, la ASE, crezand ca asa se va descurca mai usor in Economia de Piata”.

Pe Facebook, Alex Borza a scris: „Bravo! Am și eu un prieten taximetrist. Are doar o facultate. E de invidiat dialogul lui cu clienții.
Cu o precizare…diferența e că el e din Cluj și practică meseria în Cluj. Știu, pentru București este o experiență plăcută o întâlnire de acest gen dar în Cluj mai întâlnești.

Cluj: „Am și eu un prieten taximetrist. Are doar o facultate. E de invidiat dialogul lui cu clienții. Cu o precizare...diferența e că el e din Cluj și practică meseria în Cluj. Știu, pentru București este o experiență plăcută o întâlnire de acest gen dar în Cluj mai întâlnești” 1

Da, o să spuneți, la voi foamea a ajuns mai devreme din moment ce inginerii v-o fac pe taximetriștii. Va spun că ăsta nu e un motiv. Nu doar mârlanii practică meseria asta.
Black cab-ul din Londra e un exemplu. Ăștia fac bani grei dom’le și nu doar mârlanii ca la noi pot face asta”.

error: Content is protected !!