Vrei și la Cluj? „Gata cu trecerile pe roșu, gata cu drift- urile, gata cu cursele de mașini și motociclete … Sistemul este necruțător”. Vezi ce a anunțat primarul Timișoarei:

(Last Updated On: September 13, 2017)

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat miercuri după-amiază o nou nouă strategie prin care dorește să reducă incidentele din trafic. Împreună cu Poliția din localitate a instalat camere și radare iar pe baza înregistrărilor se vor trimite amenzile acasă.

Pe Facebook, Nicolae Robu a scris: „GATA CU TRECERILE PE ROȘU, GATA CU DRIFT-URILE, GATA CU CURSELE DE MAȘINI ȘI MOTOCICLETE ÎN TIMIȘOARA! STIMAȚI CONDUCĂTORI AUTO, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, PUTEȚI FI AMENDAȚI PE BAZA ÎNREGISTRĂRILOR DE LA RADARELE ȘI CAMERELE VIDEO DIN SISTEMUL DE MANAGEMENT COMPUTERIZAT AL TRAFICULUI!

Astăzi, 13.09.2017, s-a semnat între Primăria Timișoara și Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, prin Primar, Nicolae Robu și Director Direcția Edilitară, Culiță Chiș, pe de o parte, respectiv Inspector Șef, Aurelian-Alin Petecel și Șef Serviciu Rutier, Petru Rumega, pe de altă parte, protocolul de colaborare în exploatarea sistemului municipal de management computerizat al traficului.

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, POT FI ACORDATE AMENZI PENTRU TOT CE SEMNALEAZĂ SISTEMUL CA ÎNCĂLCARE A LEGII! DECLAR SOLEMN: NU EXISTĂ NICIUN PLAN DE AMENZI, NICIUN SCOP ÎN SINE DE A AMENDA, TOT CE URMĂRIM ESTE CIVILIZAȚIE ȘI SECURITATE ÎN TRAFIC ÎN ORAȘUL NOSTRU! DAR, SISTEMUL ESTE NECRUȚĂTOR!
Vezi aici Video:

Haideți, atunci, să respectăm legea și să nu ajungem la a fi amendați! Mi-ar plăcea să fim orașul cu cele mai puține amenzi pe cap de locuitor!”