„Mitic la Cluj… #rezist … Am trecut azi noapte pe lângă unul din cele două Mega Image uri din Cluj să îmi treacă dorul de casă”

Updated on septembrie 5, 2017 Unii vin la Cluj, alții pleacă la București, pentru că așa este frumos în viață. Unii duc „dorul” magazinelor Mega Image din București iar alții merg oe trotinetă la președintele Iohannis.
Pe Facebook, Eduard Nicolae Popa a scris: „Am trecut azi noapte pe lângă unul din cele două Mega Image uri din Cluj să îmi treacă dorul de casă. #rezist #miticlacluj”.

În schimb, Lehel-György Luka a plecat la București pe trotinetă să-l salute pe președintele Klaus Iohannis: „Am venit din Capitala Transilvaniei in Capitala Romaniei, sa ii transmit un gand bun, un mesaj de sustinere pentru Presedintele nostru ales, Domnul Klaus Johannis !

„Mitic la Cluj... #rezist ... Am trecut azi noapte pe lângă unul din cele două Mega Image uri din Cluj să îmi treacă dorul de casă” 1  „Mitic la Cluj... #rezist ... Am trecut azi noapte pe lângă unul din cele două Mega Image uri din Cluj să îmi treacă dorul de casă” 2  „Mitic la Cluj... #rezist ... Am trecut azi noapte pe lângă unul din cele două Mega Image uri din Cluj să îmi treacă dorul de casă” 3

Sper sa înțeleagă ca vrem o țara modernă, fără spaime aiurea, dar cu educatie, autostrăzi si spitale”

error: Content is protected !!