Foto Cluj: ÎNCEPE! Primele 100 de platforme subterane de gunoi

Updated on septembrie 14, 2017 City managerul Clujului, Gheorghe Surubaru, a anunțat miercuri că Primăria va începe îngroparea pubelelor de gunoi. În prima etapă vor fi 100 de platforme subterane pentru gunoi.

Pe Facebook, Gheorghe Surubaru a scris: „Proiectul de amplasare a platformelor subterane pentru colectarea deseurilor menajere in Municipiul Cluj-Napoca, a demarat cu primele 100 de platforme (puncte gospodaresti ingropate).

Foto Cluj: ÎNCEPE! Primele 100 de platforme subterane de gunoi 1 Foto Cluj: ÎNCEPE! Primele 100 de platforme subterane de gunoi 2 Foto Cluj: ÎNCEPE! Primele 100 de platforme subterane de gunoi 3

Astfel in baza Acordului cadru, valabil 18 luni (pana in noiembrie 2018) si in baza contractelor subsecvente, acestea vor fi realizate esalonat:
– 18 bucati pana in luna noiembrie 2017
– 18 bucati pana in luna decembrie 2017
– 27 bucati pana in luna februarie 2018
– 37 bucati pana cel mai tarziu noiembrie 2018

Mentionez ca intre acestea se vor regasi si 20 de platforme subterane in curtea unor licee si scoli aflate in administrarea primariei.
In cadrul acestui prim contract se va dota o platforma cu un sistem electronic pe baza de card si monitorizare la umplere, ceea ce va face posibila accesarea PG-ului doar de catre persoanele arondate la acesta.

Acest sistem va fi implementat la urmatoarele loturi care vor fi scoase la licitatie”.

error: Content is protected !!