(Foto) Accident Cluj: Doi pietoni loviți pe trecere iar un TIR a lovit mașina cu muncitori care lucrau la un semafor

Updated on septembrie 18, 2017 Incidente în trafic luni dimineața în Cluj. Doi pietoni au fost loviți pe trecere iar un TIR a lovit mașina cu  muncitori care lucrau la un semafor.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujMolnar Oliviu a postat fotografii cu mesajul: „Băieți cu macaraua lucrau la semafor și i-au luat tiru. Nu sunt victime”

(Foto) Accident Cluj: Doi pietoni loviți pe trecere iar un TIR a lovit mașina cu muncitori care lucrau la un semafor 1 (Foto) Accident Cluj: Doi pietoni loviți pe trecere iar un TIR a lovit mașina cu muncitori care lucrau la un semafor 2 (Foto) Accident Cluj: Doi pietoni loviți pe trecere iar un TIR a lovit mașina cu muncitori care lucrau la un semafor 3

Maier Lola Loluta Oare domnul de sus nu a patit nimic? Cred ca o tras o sperietura …

Doi piertoni au fost loviți  luni dimineață în Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujAlida Cunneen a postat mesajul: 6:01 Pieton ( doamna) lovit pe trecerea de pietoni pe bulevardul muncii, pe direcția Gara, dupa sensul giratoriu de la Auchan( fostul real). Ambulantă era pe drum!

Tot pe acest grup a mai fost semnalizat un accident. Cris Ale: Accident rutier cu victimă pe str. Oasului…neacordare prioritate pietoni..  Trecerea de pietoni de după intersecția cu Valea Chintaului

error: Content is protected !!