(Foto) Accident Cluj: Un bătrân lovit pe trecerea de pietoni „S-a auzit o frana destul de puternica si lunga urmata de o tamponare. Se pare ca a avut ceva viteza.”

Updated on septembrie 13, 2017 Un bătrân a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe Primăverii la refugiul de tramvai. Potrivit unui martor, „ s-a auzit o frana destul de puternica si lunga urmata de o tamponare. Se pare ca a avut ceva viteza.”

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujVladut Grozaa scris: „Pieton lovit pe Primaverii la trecerea de la refugiul de tramvai. Se circula ok. La ora 14 se faceau masuratorile. Tramvaiele sunt blocate.

Stefan Török:  Manastur la calvaria”

(Foto) Accident Cluj: Un bătrân lovit pe trecerea de pietoni „S-a auzit o frana destul de puternica si lunga urmata de o tamponare. Se pare ca a avut ceva viteza.” 1

Adrian Badea VW lupo a lovit un batranel pe trecerea de pietoni. S-a auzit o frana destul de puternica si lunga urmata de o tamponare. Se pare ca a avut ceva viteza.

(Foto) Accident Cluj: Un bătrân lovit pe trecerea de pietoni „S-a auzit o frana destul de puternica si lunga urmata de o tamponare. Se pare ca a avut ceva viteza.” 2 (Foto) Accident Cluj: Un bătrân lovit pe trecerea de pietoni „S-a auzit o frana destul de puternica si lunga urmata de o tamponare. Se pare ca a avut ceva viteza.” 3

Dana Botezan Am trecut pe acolo cand pietonul era inca pe asfalt. Din cate am auzit, pietonul,un pensionar, s-a grabit pe trecere. Cred ca trecea si un tramvai spre statie , iar soferul nu a avut vizibilitate.

Vladut Groza Inca ceva. Atentie mare la pietonii inconstienti de pe margine ( in mare parte pensionarii). Stau pe borduri, se dezechilibreaza si calca pe carosabil. Era cat pe ce sa ma urc pe doi dintre ei din aceasta cauza.

error: Content is protected !!