(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit de o mașină în zona centrului comercial Vivo

Updated on septembrie 28, 2017 Un pieton care traversa strada neregulamentar a fost lovit de o mașină joi după-amiază, în jurul orei 12, în zona centrului comercial VIVO.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Cenan Dan a postat o fotografie cu mesajul: „Calea Floresti spre Cluj la ISDC accident cu victima…trafic bara la bara”.

(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit de o mașină în zona centrului comercial Vivo 1

Serdean Vlad: Accident după Polus, o persoană a vrut să treacă strada neregulamentar și a fost lovită!

(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit de o mașină în zona centrului comercial Vivo 2

Jozsef Kovacs Daca nu fac pasarele

Sso Soso Sau tuneluri .

Grad Florian Andreea Exista trecere de pietoni, dar lenea e mare. Aproape in fiecare zi trec asa acolo. Acum 2 zile si pe Donath un copil de scoala primara trecea strada, cu ochii in telefon fara sa ridice ochii nici inainte nici in timpul traversarii… 

Utiu Ionut

(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit de o mașină în zona centrului comercial Vivo 3

Ovidiu Boa

(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit de o mașină în zona centrului comercial Vivo 4

Cosmin Rusu Atâtea accidente în zona aia si nimic…nu se sesizează nimeni!!!O pasarela ar fi rezolvat problema…dar cine e curios???daca era ceva de furat se sesizau toti la grămadă!!!Tara de rahat!!!numai jigodii la conducere!!!

Copil Victor Mihai Si oamenii imobilizati in scaun cu rotile sau mame cu copilasi in carucior ce facem, daca se face pasarela???? La gara si in mai multe locuri sunt pasaje dar oamenilor le este lene sa coboare si trec tot prin locuri nepermise, este foarte usor sa arunci cu noroi inainte sa gandesti pertinent problema…

 

error: Content is protected !!